Ce este HyProCure?

Stent ortopedic Hyprocure

HyProCure este un stent ortopedic folosit pentru tratamentul piciorului plat, o alternativă simplă și eficientă a suporturilor plantare (talonete), a încălțămintei ortopedice și a artrodezelor (chirurgiei de reconstrucție ireversibilă). Este realizat dintr-un aliaj de titan și are o formă ajustată spațiului în care se implantează, în sinus tarsi.

O comparație simplă a tratamentului cu HyProCure cu celelalte alternative existente până în prezent evidențiază următoarele:

Comparatia dintre Hyprocure si alte solutii picior plat

Supravegherea pacienților operați cu HyProCure a scos în evidență o reducere semnificativă de 33%, a solicitării existente în fasceita plantară, de 51% a celei din tendonul tibial posterior, de 24% a forțelor care acționează asupra călcâiului precum și a presiunii pe nervii feței plantare a piciorului, o îmbunătățire a mișcărilor antero-posterioare și laterale ale piciorului, a boltei acestuia și a redistribuirii forțelor existente care apar în mers pe partea plantară a piciorului. HyProCure este implantul cu cea mai mică rată de înlăturare.

Puteți citi mai multe informații în mai multe studii realizate de diverși medici ortopezi: