Dr. Alexandru Herdea – medic specialist ortopedie pediatrică

Doctor Gavrilă Mihai Tudor
Alexandru
HERDEA
Medic specialist ortopedie pediatrică
București

| Pagina de web

Poziția piciorului sau felul în care copilul pășește reprezintă un subiect de mare interes pentru părinți, fiind unul din cele mai frecvente motive de prezentare la medicul ortoped pediatru.

Piciorul plat-valg la copil și adolescent, intitulat popular drept „platfus” reprezintă o condiție în care pacientul nu poate pași corect. Netratat, acesta poate duce la complicații în viață de adult care necesită un tratament complex, adesea însoțit de dureri și recuperare dificilă. Artroerezis-ul reprezintă soluția pentru piciorul plat-valg flexibil, fiind o metodă minim invazivă care permite o recuperare rapidă. Implantul de tip Hyprocure a fost folosit cu succes în ortopedia pediatrică, crescând în timp performanțele sportive și diminuand suferințele piciorului plat.

Dr. Alexandru Herdea este Medic Specialist în Ortopedie Pediatrică, doctor în științe medicale și Asistent Universitar în catedră de Ortopedie Pediatrică – UMFCD. Găsiți mai multe informații accesând – https://herdea.ro/echipa_medicala/dr-alexandru-herdea-medic-specialist-ortopedie-pediatrica.

Programează-te la o consultație!